Bestuur gewijzigd – bestuursleden gezocht

Bij de ledenvergadering op 2 oktober 2017 zijn Sofieke van Neerven-Reijnders en Joyce Roosenhart afgetreden als bestuursleden. Dames, nogmaals hartelijk bedankt voor jullie inzet de afgelopen seizoenen!

Inmiddels is er 1 opvolger gevonden: Lotte van Hassel, wat betekent dat het bestuur momenteel uit 4 personen bestaat. Arthur Martens is de nieuwe voorzitter van Con Brio, hij was voorheen senioren VCLer en heeft het stokje in oktober 2017 van Joyce Roosenhart overgenomen.

Officieel dient het bestuur van Con Brio te bestaan uit 5 personen. Daarom zijn we nu hard op zoek naar een nieuw (algemeen) bestuurslid, functie in te vullen in overleg. Alle hulp is van harte welkom!

Als je meer wilt weten over een bestuursfunctie of vragen hebt, neem dan contact op.