Clubkampioenschappen

Ze komen er weer aan, de clubkampioenschappen! We starten op dinsdag 12 en 19 juni wederom met het gezellige husseltoernooi. Aanmelden is niet nodig: we kijken wie er aanwezig zijn en husselen de niveaus door elkaar voor leuke wedstrijden. Na afloop van iedere partij vul je op het formulier in de zaal je score in. Op beide avonden zijn er 2 wedstrijden gepland voor het husseltoernooi (van 20.50 tot 21.30 uur), daarna is het gewoon vrij spelen.

Op dinsdag 26 juni en 3 juli spelen we single wedstrijden. Daarvoor dien je je wel aan te melden. Let op: als je aanmeldt gaan we er vanuit dat je er beide dinsdagen bent!  Als je aanmeldt en niet komt opdagen, is dat jammer voor degenen die graag willen spelen. Je kunt inschrijven via een formulier in de zaal of door een mailtje te sturen naar senioren@bc-conbrio.nl