Senioren CB1 kampioen, CB6 2e in de beker

Het competitieseizoen is zondag 10 juni officieel geëindigd met een spannende bekerfinale voor Con Brio 6 en een mooie huldiging van kampioensteam Con Brio 1.

De finales waren spannend dit jaar! Con Brio 1 nam het in de allerlaatste competitiewedstrijd op 16 mei op tegen BCAB. In de stand scheelden zij slechts 1 punt: een gelijkspel voor Con Brio was voldoende. Dat gelijkspel kregen ze niet cadeau, maar na een zwaarbevochten wedstrijd en een beslissing in de laatst single, sleepte Con Brio verdiend de titel binnen. Proficiat Edith, Miriam, Stan, Menno en Arthur 🙂

Ook bij de beker zorgde Con Brio 6 voor een mooi schouwspel voor het publiek. De wedstrijd tegen Mierlo bleef spannend tot het eind, maar helaas moesten zij met een stand van 4-3 genoegen nemen met de tweede plaats. Alsnog een hele mooie prestatie 🙂 Chelsea, Lotte, Levi, Stan en Ruud gefeliciteerd!