Proef de sport en krijg de smaak te pakken bij BC Con Brio!

NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. Con Brio doet ook mee, dus kom naar een van onze proeflessen voor badminton, proef de sport en krijg bij ons de smaak te pakken!

Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij minimaal €10 aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig tien sportzegels in de AH-app. Tot en met 25 oktober 2020 kun je deze sportzegels via www.proefdesport.nl verzilveren voor een gratis proefles bij de deelnemende sportclubs.

Heb je altijd al badminton willen proberen? Boek dan met je sportzegels uit de AH-app een proefles bij Badmintonclub Con Brio via www.proefdesport.nl. Ons aanbod tijdens de sportactie is voor zowel de jeugd als senioren en bestaat uit een uitdagende proefles. .

Voor meer informatie over Con Brio en de proeflessen die wij tijdens de sportactie aanbieden, kun je contact opnemen met Ludy van Rixtel, via info@bc-conbrio.nl.

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.