Con Brio

Algemeen

Con Brio is een badmintonvereniging in Helmond. Iedere dinsdagavond wordt er voor zowel jeugd als senioren training gegeven en bestaat er de mogelijkheid voor senioren om recreatief wedstrijden te spelen. Al dit leuks vindt plaats op 15 banen in sporthal Suytkade.

Speeltijden

De jeugd speelt op iedere dinsdagavond (buiten de schoolvakanties) vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur. De senioren spelen op iedere dinsdagavond ook buiten de schoolvakanties vanaf 20.30 uur tot uiterlijk 22.30 uur. De training voor senioren wordt gegeven vanaf 20.30 uur tot 21.30 uur. Uiteraard is er de mogelijkheid om wedstrijden te spelen in plaats van mee te trainen.

Competitie

Con Brio is aangesloten bij de Helmondse Badminton Bond (HBB). De HBB organiseert ieder seizoen (van september tot ongeveer april) een competitie voor zowel de jeugd- als de seniorenspelers. Namens onze vereniging spelen er jaarlijks diverse teams mee.

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Het is namelijk mogelijk om vrijblijvend drie keer mee te spelen. Rackets hebben we liggen, dus je hoeft alleen voor sportkleding en binnensportschoenen te zorgen. Laat ons wel even weten wanneer je graag zou willen komen, dan zorgen wij dat er iemand klaarstaat om je wegwijs te maken!

Kosten

Ieder nieuw lid betaald eenmalig inschrijfgeld € 10,00. Daarna is er een splitsing gemaakt in de bedragen voor jeugd- en seniorenspelers:

Jeugd

Jaarlijkse contributie € 120,00 (incl. competitie en deelname aan ons jaarlijkse jeugdtoernooi)

Senioren

Jaarlijkse contributie € 120,00
Competitiebijdrage € 50,00 (alleen voor competitiespelers)

Vrijblijvend deelnemen speelavond

Als je af en toe wilt spelen, maar liever geen lid wordt, dan bieden we een alternatieve optie: een avond vrij spelen bij jeugd of senioren, voor € 4,- per avond. Dit geldt alleen voor de speelavond. Helaas kun je dan niet aan andere activiteiten deelnemen. Als jeugdspeler neem je deel aan de training. Seniorenspelers kunnen daarintegen zowel deelnemen aan de training als aan de recreatieve partijen.

Contact

Heb je na bovenstaande informatie nog vragen of juist interesse om eens mee te komen spelen? Dan kun je altijd mailen naar info@bc-conbrio.nl.

Advertentie

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.