Kosten

Als je van plan bent lid te worden van onze club, mag je eerst 3 keer gratis uitproberen. Het enige dat we je vragen is vooraf even te mailen dat je komt: klik hier voor contactgegevens. Hieronder een overzicht van de kosten voor een lidmaatschap.

Jeugd – klik hier voor meer info

Trainingstijden:
19.00 – 20.30 uur (tot 20.00 uur is ook mogelijk voor jongere leden)

Kosten lidmaatschap:
Inschrijfgeld € 10,00 (eenmalig)
Jaarlijkse contributie € 120,00 (incl. competitie en deelname aan ons jaarlijkse jeugdtoernooi)

Senioren – klik hier voor meer info
Trainingstijden:
20.30 – 22.30 uur
Training wordt verzorgd van 20.30 – 21.30, voor zowel recreatieve leden als competitiespelers. Training is niet verplicht: vrij spelen is ook een optie.

Kosten lidmaatschap:
Inschrijfgeld € 10,00 (eenmalig)
Jaarlijkse contributie € 120,00
Competitiebijdrage € 50,00 (alleen voor competitiespelers)

Als je af en toe wilt spelen, maar liever geen lid wordt, dan bieden we een alternatieve optie: een avond vrij spelen bij jeugd of senioren, voor € 4,- per avond. Als je voor deze optie kiest, kun je als volwassene niet deelnemen aan training en niet kosteloos aan activiteiten en competitie. Kinderen nemen verplicht deel aan de training, maar kunnen niet kosteloos deelnemen aan activiteiten en competitie.