Jeugd

Ben jij 6 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te badmintonnen? Dan ben je bij ons van harte welkom! Wij proberen je eerst de basis van badminton bij te brengen door te trainen op het vasthouden van het racket, basisslagen, spelregels en daarna gaan we aandacht besteden aan voetenwerk, positiespel en technische slagen.

De trainingen worden verzorgd door een trainer en enthousiaste vrijwilligers, iedere dinsdagavond van 19.00 – 20.30 uur.

Jeugdbadminton

Onze jeugdafdeling is een actieve organisatie. We doen mee aan de jeugdcompetitie van de Helmondse Badminton Bond, en aan veel jeugdtoernooien in de regio. Daarnaast organiseren we ook buiten het badminton activiteiten voor onze jeugdleden. We hebben verdeeld over het seizoen verschillende activiteiten voor de jeugd, zoals; ons eigen jeugdtoernooi (gratis voor onze leden), een Sinterklaasviering, een jeugdkamp/activiteitendag, vriendjes/vriendinnetjes avond, een ouder-kind toernooi, clubkampioenschappen en een seizoensafsluiting.

Als jou het leuk lijkt om bij ons badminton te komen spelen, of als je vragen hebt, neem dan contact op met Miriam via jeugd@bc-conbrio.nl. Of kom gewoon eens een keertje (vrijblijvend) meedoen op dinsdagavond! Geef het vooraf even bij ons aan via de mail dat je van plan bent om langs te komen, dan zorgen wij ervoor dat iemand aanwezig is om je te ontvangen voor uitleg en vragen.

Wil je je inschrijven? Klik hier voor ons inschrijfformulier.

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.