Senioren

Iedereen is welkom bij ons; bij onze club is er ruimte voor zowel recreanten als competitiespelers op alle niveaus. Iedere dinsdagavond vindt de training plaats van 20.30 – 21.30 uur. Na de training is er de mogelijkheid om zelf partijen in te hangen, die om de 20 minuten worden gewisseld. Tot 22.30 kan er volop gespeeld worden, hierna kan er nog worden nagekletst aan de bar.

Naast de trainingen wordt er ook competitie gespeeld bij de HBB; de seniorencompetitie vindt plaats op woensdagavond of donderdagavond en een enkele keer op zondag. Er zijn verschillende klasses binnen de HBB, zodat er voor iedereen de kans is om mee te spelen. Onze club heeft momenteel 8 deelnemende teams aan de competitie, waardoor wij op veel verschillende niveaus vertegenwoordigd zijn.

Ben je nu nieuwsgierig geworden en wil je graag wat meer weten? Neem dan contact op met Ludy of Arthur, via senioren@bc-conbrio.nl. Of kom eens vrijblijvend een dinsdagavond meespelen. Geef het vooraf even bij ons aan via de mail dat je van plan bent om langs te komen, dan zorgen wij ervoor dat iemand aanwezig is om je te ontvangen voor uitleg en vragen.

Wil je je inschrijven? Klik hier voor ons inschrijfformulier.

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.